knopok Chat H158

knopok Chat H158
search
  • knopok Chat H158
  • knopok Chat H158
  • knopok Chat H158
  • knopok Chat H158
12834MN

Tabuľka dát

Farba
Sivá
Materiál
Plast
Tento produkt bude odoslaný do: 4 dní
3,49 € S DPH 2.91 € (bez DPH)
rozteč 1
Množstvo
externý sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava - pri nákupe nad 166€ platíme dopravu za Vás

 

Poradenstvo - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odber - sieť odberných miest po celej republike

Materiál - mäkčený plast.

Dĺžka (mm)

Šírka (mm)

Výška (mm)

51

35

14

Nábytkové knopky Chat patria do kategórie do kategórie detských úchytiek, sú vyrobené z mäkkého a elastického materiálu. Plastové úchytky a knopky SIRO sú vyrobené v niekoľkonásobne lepšej kvalite než obyčajné plastové, ktoré poznáte z lacného nábytku. Plastové úchytky SIRO nepraskajú, veľmi často majú kovové vložky pre skrutky. V prípade väčších rozmerov sú vystužené kovovým pásikom zo zadnej strany.


Tieto knopky sú veľmi atraktívnym doplnkom nábytku v detskej izbe, dodatočnou výhodou je bezpečnosť dieťaťa. Vďaka mäkkému materiálu nehrozí zranenie dieťaťa v prípade udretia o úchytku.


Knopky Chat si nájdu svojich fanúšikov tak medzi chlapcami ako aj medzi dievčatkami. Úchytka je skvelý doplnok pomocou ktorého spríjemníte deťom hru a čas trávený v ich detskej izbe.


Vyskúšajte nechať výber úchytiek na Vašich deťoch (samozrejme pod Vaším dohľadom). Tieto malé, prvé rozhodnutia im dajú pocit samostatnosti a vlastnej dôležitosti ktorý je tak dôležitý v dospelosti.

V našej ponuke detských úchytiek nájdete: usmiatu mačičku s elegantnou, červenou mašľou, loptu, pre najmenších fanúšikov futbalu, sympatickú oranžovú rybku, kvety oranžovej a žltej farba.


Želáme Vám rozprávkové nakupovanie.

 

12834MN

Tabuľka dát

Farba
Sivá
Materiál
Plast

Mohlo by vás zaujať aj