Drez FRANKE, Sirius SID 610, Tectonite

Drez FRANKE, Sirius SID 610, Tectonite
search
  • Drez FRANKE, Sirius SID 610, Tectonite
  • Drez FRANKE, Sirius SID 610, Tectonite
  • Drez FRANKE, Sirius SID 610, Tectonite
143.0650.860

Špecifické referencie

ean13
7612986041187
Tento produkt bude odoslaný do: 4 dní
170,00 € S DPH 141.67 € (bez DPH)
Farba
Množstvo
externý sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava - pri nákupe nad 166€ platíme dopravu za Vás

 

Poradenstvo - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odber - sieť odberných miest po celej republike

Tectonite drez FRANKE, SIRIUS SID 610, Tectonite®


Šírka spodnej skrinky od: 600mm.
Rozmery drezu: 560 x 530mm.
Rozmery vaničky: 490 x 370 x 200mm.
Výrez: 540 x 510mm.


DREZ PRE HORNÚ MONTÁŽ.


Cena zahŕňa:
Sitkový ventil 3 1/2“ s prepadom.
Sifón pre úsporu miesta 6/4“ s odbočkou na umývačku riadu.
Otvor pre batériu Ø 35 mm.
Možnosť vyvŕtať ďalší otvor pre dávkovač saponátu. (Otvor je možné vyvŕtať vykružovacím vrtákom priamo pri montáži)


TECTONITE®

Tento materiál je vyrobený zo 100% syntetického materiálu, tzv. SMC (Sheet Molding Compound), doteraz používaného predovšetkým v automobilovom priemysle na výrobu komponentov, ktoré podliehajú ťažkému opotrebovaniu. Špeciálny povrch s prímesou sklených vlákien (18%) zaisťuje jeho odolnosť a pevnosť pri použití v kuchyni. Odolá krátkodobo vysokej teplote až 300 °C (10–15 sekúnd), usadzovanie nečistôt, poškriabaniu, chemikáliám a kyselinám obsiahnutých v potravinách av čistiacich prostriedkoch používaných v kuchyni.


Odolnosť v kombinácii s jedinečnou slobodou designu robí z tectonitových drezov ideálnu voľbu pre pracovne zaťažené, štýlové kuchyne. Nová technológia predstavuje obrovský skok vpred pre syntetické materiály a zároveň umožňuje vzrušujúce minimalistické designy v škále trendových farieb.


Kuchynské drezy Franke sú ideálnym riešením do každej kuchyne, široká ponuka drezov Franke osloví každého užívateľa kuchyne. V našom eshope nájdete keramické drezy, fragranitové drezy, tectonite drezy aj nerezové drezy.


V našej ponuke nenájdete len drezy značky Franke a doplnky k drezom ale aj kuchynské batérie, sortery (vstavané odpadkové koše), digestory a iné kuchynské spotrebiče. Atraktívnu ponuku tvoria určite aj hotové sety, ktoré sú vždy za výhodnejšiu cenu ako kúpa samostatného drezu s batériou.


Produkty značky Franke sa perfektne komponujú do každej kuchyne, ich dizajn a farebnosť je prispôsobená najnovším trendom v nábytkárskom priemysle. Použitím drezu a batérie Franke vo Vašej kuchyni vždy vyhráte, drezy sa ľahko udržiavajú, čo určite ocení každá gazdinka.


Ku každému drezu Franke je možné kúpiť rôzne príslušenstvo, v závislosti od Vašich potrieb.


Firma Franke je priaznivo nastavená ekológii a preto sú všetky kuchynské vodovodné batérie pákové, tak aby ste si mohli prúd vody regulovať rýchlo a jednoducho presne podľa Vašich potrieb. V niektorých batériách je možné nainštalovať filtre na čistenie vody (pre vyhľadanie konkrétneho modelu napíšte do vyhľadávania na našej stránke frázu „Vital Tap“), vďaka filtru máte istotu, že je voda ktorú pijete vždy čistá a bezpečná.


V dnešných časoch, ktorým dominuje uponáhľaný životný štýl si ceníme riešenia ktoré šetria náš čas, použitím produktov Franke nestratíte zbytočne ani sekundu z času ktorý máte určený pre Vašu rodinu, použitím produktov tejto značky si môžete usporiadať činnosti vo Vašej kuchyni spojené s varením a separovaním odpadu tak, aby ste mali všetko prehľadne a ergonomicky usporiadané.


Odporúčame Vám zoznámiť sa s celou ponukou kuchynských drezov a batérii Franke.


Neváhajte nás kontaktovať radi Vám poradíme s výberom ideálneho drezu do Vašej kuchyne. Sme špecialisti vo svojom odbore a vďaka tomu, že predávame aj nábytkové kovania vieme ideálne dopasovať vhodný odpadkový kôš, drez, batériu, kovanie pre kuchynské zásuvky aj kuchynský drôtený program tak aby všetko k sebe pasovalo či už po funkčnej alebo dizajnovej stránke.


143.0650.860

Špecifické referencie

ean13
7612986041187

Stiahnuť

SIRIUSSID610

SIRIUSSID610_sk

Stiahnuť (1.08MB)

SID610SIRIUSFRANKE

SID610SIRIUSFRANKE_sk

Stiahnuť (263.34KB)

Mohlo by vás zaujať aj