vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75

vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
search
  • vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
  • vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
  • vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
  • vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
  • vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
  • vešiak Kara S 2326, staročierna ZN75
14270MN

Tabuľka dát

Farba
Staročierna
Materiál
Kov
Tento produkt bude odoslaný do: 4 dní
5,91 € S DPH 4.92 € (bez DPH)
Povrchová úprava
Množstvo
externý sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava - pri nákupe nad 166€ platíme dopravu za Vás

 

Poradenstvo - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odber - sieť odberných miest po celej republike

Šírka (mm)

Hĺbka (mm)

Výška (mm)

15

40

60

Kolekcia vešiakov Kara od firmy Siro je výnimočne dobré riešenie na zariadenie harmonicky usporiadaného a elegantného interiéru.


Vešiaky Kara sú dostupné v troch veľkostiach, pričom všetky sú vyrobené v rovnakom štýle a v podobnom tvare. Vďaka tomu si môžete vytvoriť zostavu a zariadiť Váš interiér tak aby bol vzájomne zladený, tak v domácnosti ako aj na pracovisku.


Do kolekcie vešiakov patrí najmenší Kara S (jednoramenný), stredný Kara M (dvojramenný) a veľký Kara L (trojramenný).


Dizajn kolekcie vešiakov Kara zodpovedá najnovším trendom a tieto produkty sa tešia veľkej obľube.


Charakteristickým a výrazným znakom všetkých vešiakov Kara je ich hranatý tvar.


Na vešiakoch – dvojitom Kara M a trojitom Kara L – je možné zavesiť viac vecí. Osvedčia sa ako miesto, na ktorom môžeme zavesiť oblečenie, uteráky, kuchynské utierky alebo iné predmety denného použitia.


Jednoduchý vešiak Kara S môže slúžiť ako samostatný, nezávislý vešiak alebo ako doplnok k väčším vešiakom Kara M alebo L. Na vešiaku Kara S je možné zavesiť okrem oblečenia uterák, kabát, kľúčenku, menší dáždnik alebo vôdzku pre psa.


Veľkou výhodou kolekcie Kara je široká paleta farieb, vďaka ktorej je možné použiť tieto vešiaky v miestnostiach ktoré sú zariadené v rôznorodých štýloch, ako aj do priestorov v ktorých dominujú rôzne farebné odtiene.


Všetky vešiaky Kara si sú dostupné v ôsmich farbách- mosadz ručne brúsená, čierna matná, eloxovaný hliník, lesklá mosadz, lesklý chróm, staročierna, biela lesklá, nikel jemne brúsený.


Vešiaky Kara Vám pomôžu usporiadať priestor, vďaka tomu sa môžete sústrediť na rýchlejšie a efektívnejšie vykonávanie toho čo je pre Vás najdôležitejšie Vešiaky tiež odľahčia preplnené skrinky a zásuvky, v ktorých Vám môže chýbať miesto.


Bez ohľadu na to, čo robíte, alebo na čo sa pripravujete - obliekate sa, varíte, vychádzate z kúpeľne, niečo opravujete alebo chcete rýchlo vyjsť so svojim štvornohým miláčikom na prechádzku, to, čo potrebujete v danej chvíli, bude na Vami vybranom a ľahkom dostupnom mieste čakať na Vás.


Vešiaky Kara dokonale zapadnú do interiérov zariadených v modernom štýle, glamour, art deco, klasickom, rustikálnom, škandinávskom, minimalistickom, ako aj loftovom alebo industriálnom štýle.


Želáme Vám príjemné nakupovanie.

14270MN

Tabuľka dát

Farba
Staročierna
Materiál
Kov

Mohlo by vás zaujať aj