madlo Xin, dub lakovaný/ čierna

madlo Xin, dub lakovaný/ čierna
search
  • madlo Xin, dub lakovaný/ čierna
  • madlo Xin, dub lakovaný/ čierna

Kolekcia Xin ktorá pozostáva z knopku, dlhej a krátkej úchytky a vešiaka je dokonalý doplnok do Vášho domova či na pracovisko. Bude sa vynímať svojím atraktívnym a nadčasovým dizajnom.

500425

Tabuľka dát

Farba
Dub
Čierna matná
Materiál
Drevo
Tento produkt bude odoslaný do: 4 dní
18,70 € S DPH 15.58 € (bez DPH)
rozteč 1
Množstvo
externý sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava - pri nákupe nad 166€ platíme dopravu za Vás

 

Poradenstvo - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odber - sieť odberných miest po celej republike

Rozteč C (mm)

Dĺžka L (mm)

192

225

996

1031

Kolekcia nábytkových úchytiek Xin, ktorá pozostáva z knopka, krátkej a dlhej úchytky a vešiaka je dostupná v dvoch verziách.


Prvá verzia je vyrobená z dreva, druhá verzia je vyrobená z dreva v ktorom je osadená vložka Fenix HPL v troch farbách - sivá (bromo), biela a čierna (nero).


Kolekcia drevených úchytiek Xin sa vyrába z troch drevín - surový dub, lakovaný dub a lakovaný orech. Surový dub si môžete namoriť a nalakovať podľa vlastnej potreby.


Kolekcia Xin sa výnimočne hodí do interiérov zariadených v minimalistickom, škandinávskom štýle, rovnako sa hodí aj do klasického štýlu nadväzujúceho do Vintage. Svoje miesto si nájde aj v aranžáciach v modernom či orientálnom štýle


Drevená úchytka či vešiak navodí v každom interiéri pocit tepla a pokoju. Dotyk prírodného dreveného materiálu je úplne iný zážitok ako plast či kov. Úchytky sa skvele hodia na nábytok v spálni, šatníku či v obývačke.


Odporúčame Vám zoznámiť sa s celou ponukou nášho eshopu, nájdete v nej úchytky od popredných výrobcov a v tvaroch z ktorých si vyberie každý.

500425

Tabuľka dát

Farba
Dub
Čierna matná
Materiál
Drevo

Mohlo by vás zaujať aj