madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79

madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79
search
  • madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79
  • madlo Belisa 2587, mosadz ručne brúsená ZN79

14909MN

Tabuľka dát

Farba
Staromosadz
Materiál
Kov
Tento produkt bude odoslaný keď nie je skladom do: 4-14 dní
8,90 € S DPH 7.42 € (bez DPH)
rozteč 1
Množstvo
externý sklad



Kontaktujte nás

 

Doprava - pri nákupe nad 166€ platíme dopravu za Vás

 

Poradenstvo - náš kvalifikovaný personál Vám poradí

 

Platba kartou - bezpečná online platba kartou

 

Odber - sieť odberných miest po celej republike

Rozteč (mm)

Dĺžka (mm)

Šírka (mm)

Výška (mm)

160

198

15

29

Kolekcia úchytiek a knopkov Belisa od firmy Siro je skvelou možnosťou na to, ako vniesť do vášho domu alebo pracoviska vniesť nádych elegancie a luxusu.


Na vonkajšej, najviac viditeľnej strane rukoväte úchytu Belisa sa nachádzajú paralelne vedľa seba bežiace línie vytvárajúce ryhovaný povrch, ktorý sa vyznačuje originálnym dizajnom. Jednoduchá úchytka má zaoblené hrany a je osadená na dvoch nožičkách zakončených jemne zaoblenou patkou.


Knopok Belisa patrí do kategórie knopkov typu T-Bar, ktorých tvar pripomína písmeno T. Knopok je vyrobený v rovnakom štýle ako k nemu pasujúci úchyt Belisa.


Či už si vyberiete produkty Belisa ako doplňujúci sa komplet alebo samostatne ako nezávislý doplnok, každé riešenie nádherne ozdobí nábytok umiestnený v rôznych miestnostiach, v ktorých sa zdržiavate.


Kolekcia Belisa je dostupná v troch farebných verziách - čierna matná, mosadz ručne brúsená, zlatá brúsená matná.


V závislosti od farby, ktorú si vyberiete, možno úchytku aj knopok doplniť do interiérov zariadených v rôznych štýloch, ako aj do prostredia, v ktorom prevládajú odlišné farby.


Kolekcia Belisa sa mimoriadne dobre prezentuje v priestoroch zariadených v klasickom, rustikálnom, škandinávskom štýle alebo vo vybraných moderných projektoch.


V prevedení zlatého matného brúsenia bude ideálnym doplnkom do interiérov, v ktorých prevláda štýl glamour alebo art deco. Táto farba má veľký potenciál, ktorý môže zútulniť a dodať pozitívnu energiu nielen nábytku, ale aj celému priestoru.


Mosadz ručne brúsená vďaka úmyselne vytvoreným a zachovaným stopám brúsenia môže vyvolávať asociácie určitého druhu opotrebenia alebo zvyškov individuálnej práce remeselníka. Tento dekoratívny zásah dodáva produktom mimoriadne originálny charakter. Úchytka alebo knopok Belisa v tejto farbe vytvorí neopakovateľný set v kombinácii s loftovou čiernou alebo rustikálnym drevom a oživí príliš jednotvárne interiéry.


Nadčasová a elegantná čierna matná sa bude nádherne komponovať so sivými farbami, kontrastnou bielou alebo drevom či imitáciou kameňa, ako aj s jemnými béžovými farbami.


Nakoniec si Vy vyberáte a rozhodujete, aké nábytkové doplnky Vás uspokoja, aby ste dosiahli uspokojivý efekt a cítili, že vás obklopujúce interiéry sú presne také, aké ste chceli.


Želáme vám úspešné nákupy a odporúčame Vám aby ste sa oboznámili so širokou ponukou nášho obchodu.

14909MN

Tabuľka dát

Farba
Staromosadz
Materiál
Kov

Mohlo by vás zaujať aj